Asigurarea telefoanelor mobile

telefoane

Ce presupune asigurarea telefoanelor mobile?

Update Campanie! Asigura-ti telefonul pana in data de 31.03.2019 cu o reducere de 15% si poti castiga un SamsungGalaxy Watch!

Asigurarea telefoanelor mobile este un produs dezvoltat de TeAsiguri.ro impreuna cu ASIROM exclusiv pentru angajati din programele de beneficii gestionate de TeAsiguri.ro. Asigurarea ofera o acoperire completa pentru toate tipurile de telefoane mobile beneficiind de o perioada extinsa de preluare in asigurare de pana la 6 luni de la data achizitiei. Pornind de la costuri de doar 1,75 Euro/luna asigurarea se poate incheia doar prin completarea unui formular online, polita de asigurare emitandu-se in format electronic fara a fi necesara deplasarea la sediul TeAsiguri.ro. In cazul in care detineti un card cu optiunea de plata in rate (Card Avantaj Credit Europe Bank, Star Banca Transilvania, Bonus + Garanti Bank  si Alpha Bank) TeAsiguri va ofera posibilitatea sa achitati in 4 rate lunare.

Alte beneficii:
  • Acoperire extinsa in Uniunea Europeana
  • Termen de plata a primei de asigurare- 5 zile
  • Termen avizare a unei daune- 5 zile
  • Reintregirea sumei asigurate – gratuita pentru o dauna
TeAsiguri si daruiesti - 5% din valoarea primei de asigurare se va directiona catre copii de la Asociatia Valentina. Mai multe detalii la https://www.teasiguri.ro/daruiesti.aspx.

Asigura-ti telefonul pana in data de 31.03.2019 cu o reducere de 15% si poti castiga un SamsungGalaxy Watch! Regulamentul campaniei il puteti accesa la la https://www.teasiguri.ro/Campanii.aspx.Care sunt riscurile asigurabile?

Riscuri acoperite:              
  • Deteriorare Accidentală - inclusiv scaperea
  • Furt - prin efractie sau talharie
  • Utilizarea neautorizata - ca urmare a furtului
Pachete acoperire
  • BASIC = Deteriorare accidentala
  • EXTRA = Deteriorare accidentala + Furt + Utilizarea neautorizata
Suma asigurata este valoarea de achizitie, dar care nu va include eventuale reduceri comerciale acordate de furnizorul telefonului.

Fransiza este de 10% din suma asigurata pe eveniment, iar numarul maxim de evenimente este de doua intr-un an de asigurare.

Prezentarea detaliata a produsului o regasiti la Prezentarea Asigurarii de Telefoane, iar conditiile contractuale complete le regasiti la Conditii contractuale - Asigurarea telefoanelor mobile.

Care este pretul?

MinimizeCalculeaza