Asigurarea telefoanelor mobile

telefoane

Ce presupune asigurarea telefoanelor mobile?


Asigurarea telefoanelor mobile este un produs dezvoltat de TeAsiguri.ro impreuna cu ASIROM exclusiv pentru angajati din programele de beneficii gestionate de TeAsiguri.ro. Asigurarea ofera o acoperire completa pentru toate tipurile de telefoane mobile beneficiind de o perioada extinsa de preluare in asigurare de pana la 6 luni de la data achizitiei. Pornind de la costuri de doar 1,75 Euro/luna asigurarea se poate incheia doar prin completarea unui formular online, polita de asigurare emitandu-se in format electronic fara a fi necesara deplasarea la sediul TeAsiguri.ro. In cazul in care detineti un card cu optiunea de plata in rate (Card Avantaj Credit Europe Bank, Star Banca Transilvania, Bonus + Garanti Bank  si Alpha Bank) TeAsiguri va ofera posibilitatea sa achitati in 4 rate lunare.

Alte beneficii:
  • Acoperire extinsa in Uniunea Europeana
  • Termen avizare a unei daune- 5 zile
  • Reintregirea sumei asigurate – gratuita pentru o dauna
TeAsiguri si daruiesti - 5% din valoarea primei de asigurare se va directiona catre copii de la Asociatia Valentina. Mai multe detalii la https://www.teasiguri.ro/daruiesti.aspx.


Care sunt riscurile asigurabile?

Riscuri acoperite:              
  • Deteriorare Accidentală - inclusiv scaperea
  • Furt - prin efractie sau talharie
  • Utilizarea neautorizata - ca urmare a furtului
Pachete acoperire
  • BASIC = Deteriorare accidentala
  • EXTRA = Deteriorare accidentala + Furt + Utilizarea neautorizata
Suma asigurata este valoarea de achizitie, dar care nu va include eventuale reduceri comerciale acordate de furnizorul telefonului.

Fransiza este de 10% din suma asigurata pe eveniment, iar numarul maxim de evenimente este de doua intr-un an de asigurare.

Prezentarea detaliata a produsului o regasiti la Prezentarea Asigurarii de Telefoane, iar conditiile contractuale complete le regasiti la Conditii contractuale - Asigurarea telefoanelor mobile.

Care este pretul?

MinimizeCalculeaza