TeAsiguri si Daruiesti Speranta!

telefoane

Toti copiii au dreptul la un viitor, sa-i ajutam sa-l construiasca!

Campania "TeAsiguri si Daruiesti!"

Pentru fiecare polita de asigurare a telefoanelor mobile incheiata prin intermediul platformei www.teasiguri.ro in perioada TeAsiguri.ro va dona in numele tau 5% din valaorea primei catre copii de la Asociatia Valentina. Impreuna incercam sa acordam o sansa in plus acestor copii pentru un viitor mai bun.

Asociatia Valentina Romania

Asociatia Valentina Romania a fost creata in anul 2002 la initiativa unei echipe de voluntari francezi si a unui grup de specialisti din domeniul protectiei copilului in scopul de a oferi un ajutor de proximitate familiilor defavorizate din sectorul 5 din Bucuresti. Categoria de beneficiari sunt familiile cu venituri foarte reduse sau mamele singure cu mai multi copii. Majoritatea locuiesc in Cartierul Ferentari intr-un mediu in care sanatatea, educatia si formarea morala a copiilor sunt intr-un real pericol. 
Obiectivul principal al asociatiei este prevenirea abandonului scolar si familial, educatia scolara si prescolara fiind esentiala pentru viitorul copiilor. Experienta arata ca excluderea incepe inca de la intrarea in scoala primara, in cazul copiilor care nu au frecventat gradinita. Actiunile asociatiei Valentina doresc sa dezvolte întreaga familie, in diversele sale componente, in vederea eliminarii excluderii si a recastigarii demnitatii prin stabilitate familiala, insertie profesionala si conditii de locuit decente.
Mai multe detalii regasiti pe site-ul asociatiei 
www.valentina-romania.ro sau in prezentarea din sectiunea Documente.

Modalitate de acordare a sponsorizarilor

Valoarea totala a sponsorizorilor se va acorda in doua transe, dupa cum urmeaza:

  • Pentru politele de asigurare emise si incasate in perioada 26.10.2018 – 15.01.2019, pana la 30.01.2019;
  • Pentru politele de asigurare emise si incasate in perioada 16.01.2019 – 31.12.2019, pana la 15.01.2020.

Documente

Prezentarea Asociatiei Valentina Regulamentul Campaniei TeAsiguri si DaruiestiCalculeaza